9 Januari 2016

Jaha. Och så är det ett nytt år igen då.Det är ändå helt sjukt hur snabbt tiden går? Jag var ju nyss på stadium sports camp. I Italien. I Polen. Hallå. Sakta ner tiden litegrann taack.

O ja jag vet, är usel på att blogga haha. Säger jämt att yes nu jäklar ska jag leverera inlägg efter inlägg. Osen faller glöden ner och jag glömmer bort den här stackars hemsidan. Fast säger precis som min vän att här skriver jag när jag känner för det. Dvs inte så ofta.Och vad jag skriver om kan också variera. Helst vill jag bara ventilera alla mina tankar på ett sätt så andra lättare förstår mig.

Annars har jag haft ett bra jullov. Eller ja, iallafall den senare delen utav det. ”Slutade” skolan nån vecka tidigare än alla andra då jag hamnade i lunginflammation och influensan. Superkul. Men frisk blev jag lagom till julafton och sen dess har allting verkligen varit chill. Har liksom känt mig rätt rofylld trots vetskapen om att jag snart är bunden till någonting igen.

Skolan ser jag faktiskt helt okej fram emot. Iallafall psykiskt. Får tillbaks min gamla lärare och det känns najs! Känner mig redan peppad på att läsa om allt och inget, så detta kommer nog att bli en bra termin. o kul skare bli att träffa alla amigos igen också!!

Fast nu ska jag nog ta och skypa lite. Och dricka vatten. Har verkligen fått dille på att dricka vatten. Prova!

12499012_519046888268491_546969606_o

 

med squad. detta dygnet mina vänner var qualitytime!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>