Varför

Varför ska det alltid sluta med att jag här sitter en bit in i natten med massa punkter på min abstrakta lista som inte är avcheckade?

Alltid ska jag dröja med att få igång saker. Den där matteuppgiften, packningen,att stiga upp på morgonen, börja träna. Alltid. Det finns någon röst inom mig som bara om och om igen säger att ”ta det lugnt, du hinner det senare”. JAmeeen, senare så sitter jag ju där klockan elva en tisdagskväll och har bara snapat med kompisar och bytt profilbild? Det är allt som händer när ”jag” säger så. Utan den här rösten hade nog mitt liv vart rätt så perfekt.

Drivkraften finns liksom där, men det handlar bara om att komma igång. En tänker att det är värt med 10 minuters längre sömn men får då ta en senare buss pga. tiden. En tänker att matematikuppgiften ska göras klart imorgon, kommer ju ändå inte kunna tänka nu. Eller? Varför inte bara få den överstökad för? Fast å andra sidan, varför ska man plugga matte när man kan kolla igenom instagram? Vad ska det vara bra för?

Denna jädrans livsinställning har kostat mig några betyg, en hel del bussar, mängder förseningar och aningens upphöjd puls ett x antal minuter.

Dags att sluta lyssna på den sablans rösten. Jag ska börja få saker överstökade. Tänka på hur mycket jag tjänar på det i slutändan. Börjar jag såhär så kommer jag in på mitt önskegymasium. Börjar jag såhär så kan jag ha slötid med gott medvete. Känna mig nöjdare med mig själv. Bli en stark människa helt enkelt. För det vet jag fan att jag är egentligen.

Jag tror att alla har sina negativa sidor som man kan jobba med. Mitt solklara handikapp är ju att jag är en tidsoptimist. Men det är väl tur det, att det finns sämre saker i en personlighet? Så att en får någonting att jobba på. Ellerhur? För det tänker jag iallafall. Jag ska bannemej ta mig i kragen och bli bättre på det här med att få saker gjorda. Det är bara att göra det. Så, mina vänner och alla därute, nästa gång så är jag bättre med detta. Lovar.

Senare!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>