Ett ärligt försök

Men ja jo tjena. Igen. Efter ett antal tjat önskningar från min kära malin så bestämde jag mig nu för att damma lite på min ringrostiga blogg och knappa lite på tangenterna. Just nu ligger jag fridfull som ingen annan och skypar med squad. Saknar min käraste fia nu alltså! Very soon ska jag nog våldgästa henne i villan där i skåneland, rida lite och få lite dialekt alltså.

Livet right now går väl annars uppåt, jäkligt mycket tankar som vandrar runt i min skalle och in social life dock men bättre än inget! Nu går ögonen i kors så vi får helt enkelt höras en annan dag. Ciaoooooo Amigos!

41

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>