Oj.

Haha okej vad har hänt här då? Har alltså inte skrivit ett blogginlägg sen i Juni! Känns rätt konstigt alltså att sitta här o skriva här. Sen sist då?

Man kan väl säga att jag hamnade i en deppperiod där i början utav sommaren tack vare min stukade fot. Jag vet, det låter helt knäppt men alltså jag vill göra så mycket och hade så mycket roligt planerat i somras och helt plötsligt hängde alla planer och allting där på en tunn tunn lina. Att se fram emot något mycket och sedan inte kunna göra det är inte det roligaste enligt mig.

Men, sedan kom en vindpust av hopp och jag tog mig till Stadium Sports Camp med kryckor. Och det var så jävla värt. Åkte dit med min fina Malin och vi hade så kul med massa mysiga människor. Denna veckan lyfte upp mitt sommarlov direkt.

Efter detta så har jag bland annat varit i Italien (sjukt jäkla succé), på Skara sommarland, i Skåne samt på massa klippor med bikinin på. Livet nu då?

Skolan går väl inte riktigt som planerat, hade fortfarande sommarlov fram tills förra veckan men nu känns det bättre. Har helt enkelt haft för kul asså. Sedan har jag också gått med i ungdomsfullmäktige, lugnt det bästa jag har gjort i höst! Så sjukt härliga människor och så inspirerandes skallar, vi kommer få så mycket bra gjort känner jag på mig alltså!

Nu ska jag försöka hålla igång bloggen litegrann iaf, vi höööööööörs

38

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>