14 dagars tystnad

Hej peepz! 

Här lyser jag med min frånvaro. Vill ändå inte känna mig pressad att blogga, jag kikar in här när jag känner att jag vill skriva av mig lite eller har tagit några bra bilder, när jag känner för det helt enkelt.

Vad har jag gjort de senaste två veckorna då? Inget särskilt förutom att fira min kusins student, ha sleepover, fått sommarlov och sovit. Sen får vi inte glömma heller att jag har lyckats få till en stukning 😀

I tisdags hade vi rast och klumpiga jag trampar helt jävla snett och sitter en kvart senare med bulan från tennisbollshimlen typ. Spenderar resten av dagen på sjukhuset och efter många om och men o känn o klämm o röntgen så kom läkaren fram till att det är mina senor typ som håller ihop foten förmodligen har gått sönder eller tänjts ut väldigt mycket. Detta ledde då till att jag skuttar fram på kryckor och måste ha foten i ett slags stöd typ en vecka framåt. Och att jag har en himla färgbomb på foten. Varierar mellan lila, grönt, blått och gult :)

Tajmade in detta perfekt lagom till gröna lundresan och badmintonlägret? Så det har blivit inställt, fasen som jag hade sett fram emot det!

Jag känner mig så begränsad med detta, är liksom nere. Är inte så lätt att bara dra ut på stan, gå till en kompis eller göra någon fysisk aktivitet. Jag som älskar att träna (även om det inte är ofta) kan helt plötsligt inte göra det? Kan inte dansa loss spontant till mina favoritlåtar, kan inte köra att svettigt medelpass på friskis, kan inte spontanrida och framförallt så kan jag inte spela badminton! Trots att det bara handlar om en stukning och några veckors begränsning så tar detta på mig.

Kalla mig töntigt eller jobbig, men jag behöver en hel fot just nu. Älskar att ha roliga saker att se fram emot och att vara ganska upptagen, att liksom vara uppbokad. Ogillar när en dag har gått och jag inte har gjort ett skit, blir så rastlös och tänker sedan att jag skulle ha tagit vara på dagen liksom.

Men, finns inte så mycket mer att göra än att acceptera det liksom. Min terapi får bli att vara uppbokad och ha massa andra roliga saker att se fram emot, träna överkroppen, äta massa gott, träna upp foten och verkligen ta vara på dagarna och dansa loss nån gång om dagen till the only way is up. Samt tagga riktigt tomatsoppa mycket till Stadium Sports Camp! Ska bli så sjukt roligt!!!! För de ska jag fan med på!!! Hel fot eller inte!!

Ta vara på det ni har hörrni <3

2829 30 31

 

Finaste vänner ❤

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>