Rythm Inside

Hej peepz!

Alltså, har fått totalt dille på den där låten som står i titeln, är en belgisk pöjk som sjunger den. Var med i esc och jag la kvickt till den på min spotifylista, jag känner liksom någon slags koppling till den.

Annars då? 1 juni!! Det firade jag genom att gå i skolan, dra hem till mig och få ett par solglasögon i vattenrännan och sedan hem till pap och blanda drinkar och plugga lite. Mitt sällskap var faktiskt en fluga, det blir jag så glad över!! Flugor känns liksom verkligen som ett sommartecken så det blir jag glad över. Även om de är äckliga.

Denna vecka ska jag fira min kusins student (näst på tur är jag, nåååååågra år kvar hehe), bli klar med allt skolarbete och fota lite med malle. I have a theme on my mind. På fredag ska d tydligen bli asbra väder så hoppas på att kunna visa världen mina håriga bleka ben då faktiskt! Och sedan nästa vecka så slutar vi skolan (ok vart tog tiden vägen) och sen efter det så har jag massa kul inbokat i juni månad. Mer om mina sommarplaner någon annan gång!

26 27

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>