Throwback Saturday

Hej peepz!

Tänkte bara hedra våran tid i London, för exakt ett år sedan så var vi alltså i London, 10 drivna engelskaelever som nu hade vunnit projektet eller ja tävlingen, och då fick vi åka till London! Vi är alltså kopplade till en skola där, och vi har ett litet projekt (som dock är ute och seglar lite på havet just nu) vilket innebar att vi skulle skypa med en elev därifrån typ en gång i veckan och sedan åka till London! Detta var så kul, minns ni i typ mars, då kom de hit till oss! Tycker verkligen att hela denna grejen är rolig, man får lära känna engelsmänniskor bättre men samtidigt kom vi i engelskagruppen närmre varandra.

Så, för exakt 1 år sedan satt vi nog inne på puben bredvid motellet och hetsåt för att hinna med tåget in till centrala London och möta upp de andra eleverna. Efter det så gick vi kvickt till en teater där, gick in och satte oss i en fullproppad sal med säkert 1000 pers. Vi skulle kolla på War Horse vilket var en jättebra teater, det fanns liksom en historia bakom det (men oj så dyr den var haha). Sen kom vi hem och möttes av en överraskning (maliiiin :D).

De andra dagarna spenderades genom att vara på skolan och förstå hur de jobbar, mängder av jiiiha och it´s a bun haha, skratt och londonupptäcktelser. Denna resa var så kul och hoppas verkligen att vi får chans att göra detta igen!

14151617

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>