Kvällstankar och pepp

Hej peepz!

Vet ni vad som inspirerar mig?

Personer som är drivna. Personer som har ett tydligt mål och kämpar för det oavsett vad som kommer emellan. Personer som lyser av sitt engagemang och verkligen brinner för något. Personer som vågar vara sätta på sig sina vingar för att flyga mot målet. Personer som har så fullt med självkänsla att man lyfter upp omvaron till skyarna och kan vara glad för andras skull.

Ambitiös. Det är nog den finaste komplimangen enligt mig och ambitiösa människor är min inspiration. Jag dras nog lite till drivna, ambitiösa personer. Personer som verkligen vill få ut något av livet och som är beredda att stå för det. Ambitiösa människor som har mål.

Mål då? Vad vill man få ut av livet? Jag tänker att, har man inga mål, då har man ingen framtid. Alltså, javisst, man behöver la inte veta om man ska bli specialiserad kiropraktor eller blomvattnare när man är 12, men någon bild av framtiden tycker jag är viktigt att ha. Det är ju ändå målet som skapar vägen. Något litet som att ”jag vill bo i Portugal”, ”jag vill bygga mitt drömhus”, ”jag vill tjäna mycket pengar” eller ”jag vill träffa nya människor, det kan liksom vara grunden till en framtid, och det tycker jag är så spännande!

När jag ändå är inne på ämnet, gör en bucket list. Alltså en livsmålslista, punkta upp alla saker som ploppar upp i huvudet som du vill göra under ditt liv och skriv ner! Häng upp listan vid sängen eller någonstans i ditt rum och vips, så har du motivationen. Eller varför inte kopiera ut bilder? Drömmer du om att resa t.ex., är ju det ultimata att kopiera ut en bild på din drömplats, häng upp den vid sängen och så kommer du ihåg att, det där, det är vad jag kämpar för varje dag i skolan. Eller vill du bli fotbollsproffs, ha en bild på vm eller nåt och tänk att, där ska jag vara!

Och hörru, sträck på dig och var nöjd över att just du är du och du är unik (många du) och kämpa för vad du vill ha. Det är ditt liv och du bestämmer vad du vill göra utav det! Work it peepz! :))

– She needed a hero, so that´s what she became

DSC_01086

 

Mam o pap, ni är mina kämpare och er ser jag upp till! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>