Long time no seen

Hej peepz!

Satan vad veckorna rullar på alltså. Var ju sportlov precis..?

Känner mig så ovan vid att sitta vid min dator. Fingrarna hittar fel tangenter och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Skitsamma, kör ändå!

Sitter nu och stirrar på en mygga som försöker ta sig igenom fönstret (går inte så bra) och för mig är det ett sommartecken. Alltså längtar obeskrivligt mycket till sommaren! I år ska jag träffa massa nya vänner, skratta mig genom kvällarna, sola sönder min hud, äta alldeles för mycket jordgubbar, bada i havet tills fingrarna blir levande russin, få solblekt hår, lära mig åka skateboard och använda massa snygga sommarkläder. Får lyckorus!

För övrigt då? Sen senast har jag hunnit se lite filmer, skrattat lite, klumpat till det lite, ätit massor, vart på badmintontävling (ingen vinst men 1an förlora 4an vann haha 😉 ), tagit massor med fina bilder med malle som jag sen lyckats radera, samlat på mig lite slitna hårtoppar och tränat i mängder. Min vecka just nu känns förövrigt lite svartvit. Lite halvtråkig. Saknar min syster lite och hon är ju min humorkälla så har inte vart så lolig av mig heller. Skolan går trögt men ska se till att få ett finemang avslut på veckan ändå! Imorgon SKA jag lämna in mitt projektarbete i engelskan, gå och klippa mig, åka hem till mig med malvosofo och slinga mitt hår (resultatet kommer senare) samt fota, på lördag ska jag se till att dra med pappa till nåt gym så han får röra på sig och på söndag ska jag leverera en kickoff badmintonträning!

Men nu ska jag duscha, städa mitt rum och sedan kolla lite på tv! ciaaoo

50 51

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>