Där uppdateringen suger

Hej peepz!

Okej, här har jag verkligen lyst med min frånvaro, men jag vill inte känna mig tvingad att blogga och lägga ned tid på´t när jag helt enkelt har annat att tänka på.

Det som jag har att tänka på då är å försöka att inte sjunka ned i soffan alltför djupt för att förlora medvetandet bland all energilöshet såhärdags på året. Jag har nämligen väldigt lätt för att vara trött när solen inte hälsar på så ofta, jag blir som en björn som aldrig får gå i ide utan bara försöker hålla sig vaken med ena ögat. Eller en nattvakt som slumrar till under sin post.

Anyhow, nu har skolan dragit igång och bam – It hit me like a truck! Känner mig totalt överkörd av en stor cementmaskin men försöker verkligen att hålla humöret och energin uppe. Fattar inte, när mina kompisar springer runt som galna höns lunkar jag fram med magont och osynliga påsar under ögonen? Misär.

Mitt påsklov var fyllt med godis, sova och ja.. socialitet. Jag och pappa åkte upp till Heron City, var med minda på bio, var med minda till norrköping och firade påsk med minda. Haha. Men kul har vi haft! Sov även med malin en natt, vi åt godis, åt mat, slapp diska (SCOOORE), cyklade, sprang hinderbana, spela fotboll o badminton, sjöng samt pratade hysteriskt mycket och djupt. Funnyyy! Tänkte iaf visa vad jag lyckades få med mig hem från shoppingen i tisdags!

45

46   //Lager 157// 100 kr för både kjol o linne//  47  //New Yorker// 399 spänn//

Ok mina vänner, jag erkänner. Dubbelmoral och jag är bästa vänner. Jag har fått spryvarning på att alla isch på stan går med tråkiga svarta skinnjackor. Bara Malin vet hur mycket agg jag hyser på skinnjackebärare – men oups, nu är jag själv en stolt skinnjackebärare!? När jag provade denna blev jag helt enkelt kär i den och kärleken kunde ej brytas, så yes, jag köpte den. Har nu insett att ALLA borde ha en skinnjacka, den verkligen lyfter upp vilken boring dag somhelst! Så, sorry life men nu är det mig ni får hysa agg åt!

48  LINNE 39 kr// New Yorker   KJOL 29 kr // BikBok

49  Och denna foundation fick jag med mig för 150 spänn från Kicks!

I apologize – redigeringen var usel idag. Ser helt kokobängbäng ut när alla bilder är olika men har inte riktigt fått till nåt bra än!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>