Hemstudiedag och fotografering

Peepz, jag erkänner-

det var verkligen inte min pluggdag idag! Känner inte riktigt att det lönade sig med en dag off…

Började dagen med att gå upp halv tio typ, äta frukost och sedan läsa lite om vad jag skulle göra. Jag bestämde mig för att göra en film för att dokumentera att jag tvättade och ta upp lite miljöfrågor oså, och den blev pisstråkig. Låter seriöst som en 20årig mansgris som avskyr livet men vill ändå ha ett A på uppgiften. Suck!

La till lite filter i alla fall så de där 2 ½ minutrara blev lite roligare än ett dödsstraff o kolla på! Sen skulle jag sätta igång med resten av plugget men pga. att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra så halkade det iväg i sociala medier en lååång stund. Alltså jag i ett nötskal. Samtidigt som jag vill gifta mig med min mobil så vill jag kasta den nedför Empire State Building, elda upp den och sedan dränka den i lera. En hemsk kontrast, tror alla ni i min ålder förstår vad jag menar.

Tänkte åka till typ en tjejkväll som några butiker anordnade men känner att detta får förbli en osocial-nomakeup-slappkläder-dag! Istället ska jag och pappa äta bakad potatis och kött. Muuuummmsssss vi hörssss!

40kolla i fågelns mun!! helt impad av mig själv, lyckades fånga den nyplockade masken i koltrastens mun haha ^

41

ser ut som att jag har världens gorillaarmar hahhh ^

42 43

Mellan mobilrasterna och tvättningen så sprang jag runt i huset och lekte paparazzi och modell. Bytte ut mitt vanliga objektiv till ett 200mm med typ asmkt zoomin. Mina modeller för dagen blev några koltrastar, en krokus, jag, samt jobbkillarna som kom hit men fick för mycket ångest så tog bort bilderna direkt. Haha. Måste i alla fall använda detta objektiv oftare! Tycker verkligen att det blev bra djup och fokus i bilderna liksom.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>