Det rullar på

Hej peepz!

Här har jag lyst med min frånvaro och det är för att jag inte har haft någon blogglust, har inte haft några bilder att lägga upp och bilderna är liksom min utgångspunkt.

Under den här gömmer-mig-i-grottan-perioden så har jag varit iväg till faster, råttat mig i skolan, vart iväg på badmintontävling och redovisat. Badmintontävlingen var riktigt rolig, åkte dit med mitt mannagryn och våra mammor, avslutades på Pizza Hut och sedan INSURGENT PÅ BION!!!! Och gaaaah vad den var bra! såg divergent veckan innan och nu är jag kär i filmerna och Theo James. Anyhow, vi spelade lite fram och tillbaka jag och malin i några timmar, men sen var det dags för mina två matcher. Haha det gick inte så bra som jag hoppades på, hade tuffa konkurrenter!

Idag så åkte jag och pappa o handlade mat och ben & jerrys, hypar det men var verkligen längesen! Imorgon har jag hemstudiedag weeey så får liite sovmorgon iallafall!

3839

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>