Review : Anastasia Beverly hills Dipbrow Pomade

Hej peepz!

Har kommit hem från en handbollsträning nu, tycker det var riktigt kul!

Tänkte iallafall göra en review på min bryngelé (vad ska man kalla det för ens?) , har tänkt göra det länge nu!

Jag har då denna produkt i färgen Blonde och har hittat väldigt få tutorials i den färgen! :(

Jag tycker då att denna färg är perfekt för de som inte vill ha mörka ögonbryn men inte heller ljusa. Den är ganska svårarbetad och man måste vara lätt på handen när man använder den men samtidigt så är det lätt att få till en snygg form på välplockade ögonbryn. Man kan få den rätt så ljus och väldigt mörk, allt handlar om hur mycket man tar och hur lätt man är på handen.

37

Jag brukar dra en linje på undre delen av brynet och börja i mitten och dra ut mot svansen, sedan fylla i den halvan av brynet. Till brynets början använder jag mig utav HMs ögonbrynspenna i blonde, just för att jag vill ha suddigt och ljust i början för att få det så naturligt som möjligt, har dock inte fått till det än!

Idag gjorde jag brynen det första jag gjorde och fotade sedan när allt annat var på, var i skolan hela dagen med lektioner, gnuggninar i ansiktet och till sist så var jag på träning och svettades! Ändå har färgen hållt otroligt bra!

 

den översta bilden är från imorse och den nedre tog jag förut, 12 timmar senare36Produkten kostar 200-300 kronor och den håller nog väldigt länge. Jag menar, har haft den ett tag nu men har fortfarande väldigt mycket kvar.

Om jag rekommenderar denna? Ja, är man van vid att jobba med ögonbrynen och har klart för sig vilken färg man vill ha (vilket jag fortfarande inte vet) så är den nog en pangbommare! Dock är den så dyr men man klarar sig faktiskt på endast denna.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Blonde får 7/10 poäng av mig, minuspoängen är för att den tar i i plånboken och är extremt lätt att ta för mycket utav.

35

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>