Fullt ös

Hej peepz!

DSC_0633 (1)

Puuuuh säger jag bara!

Sitter just nu med fötterna i fotbad framför bakprogram trött som få. Idag så var jag och mamma iväg till Stockholm! Mormor skulle ha följt med men hon mådde dåligt så hon fick stå över :( men jag och madre hade mysigt bara vi!

Ska man hinna med alla intressanta butiker så måste man fan vara där i två dagar, som vi stressat! Hann med allt intressant dock förutom HM men det finns ju hemma :D. Drog med mamma in i butiker som Lush, Brandy MElville och Mac och tro det eller ej men hon hittade saker också! Trendy. Det som ruinerade mina fickor var fyra klädesplagg och en concealer! Inte mycket men vart liksom kvalitesaker typ. Here we gooo

24 2526

2 toppar från Brandy Melville ^

33

29

1 klänning och 1 par tights. Lööööööv em´ Hollister ^

30

31

Blev tillslut en Mac concealer efter mycket velande o slut på lagret oosv! Den trivs i min dubbelhaka också

32

Tadaaa! Schampot och balsamet fick jag av kära madre i tidig födelsedagspresent! Taggaad – Lush ^

Jag ska såklart göra Review på concealern och schampot också så jaassss.. Nu är jag trött, imorgon ska jag och Malvosito till busfabriken, asskoj! C juuuu

Ojuste! Vi åt på kära Holiyday som ligger bakom Åhléns City. Äter där typ varje gång vi är i Sthlm, så värt är det. Tips tips tips!!

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>