Hääälg

Hej peepz!

Nu har jag flyttat in i mitt rum mitt i göra-klart-allt-för-imorgon-stressen. Imorgon kommer nämligen halva släkten + bobbos dussin kompisar för vi ska fira våra födelsedagar. Sååå det är fullt på med det!

Veckan har i alla fall varit bra som sagt, känns nu som att jag kan bestiga mount Everest om jag så vill. Men, nu ska jag ta fram citronfromagen så folket här får i sig lite socker haha. Ojuste, efter skolan drog jag, malin och yang ner på stan, gick först in på Röda Korset och där blev jag kär i en grön bomberjacka, så den har jag lagt undan och ska kila ner o köpa den imorgon, 70 spänn till välgörandeändamål – KAP! Hann köpa ett par svarta jeans också -löv them. Högmidjade och ankelslut typ. 150 på HM, kap där med. Här kommer lite bilder från förra helgen då som jag inte har kunnat lägga upp förrän nuuuuuuuuuuuuuuuuu, c ya

1615

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>