How to : Fuller lips

Som rubriken lyder så ska jag nu visa mitt knep för att få läpparna mer markerade! :)

Jag brukar köra på detta ganska ofta nu, tycker det blir himla snyggt och det ser lite ut som de flesta rödamattan-kändisar hade på 90 talet. Ser så himla ballt ut! Skulle vilja ha en läpppenna som är mer brun/metallic och göra samma sak som nu men detta får duga 😀

images6QFDTIMC

Alltså ungefär sånahär läppar

Anyway, nu kommer mitt knep!

Jag börjar med att lägga läppenna runt läpparna och fyller i konturerna. Jag går inte utanför läpparna utan försöker fokusera på att bara markera konturerna. Detta gör jag med min läppenna Old Rose som kommer från MakeUp Store.

När jag är klar med det så tar jag fingret och försöker sudda ut de skarpa strecken in mot mitten av läpparna för att det inte ska bli så skarp linje. Sedan tar jag Carmex eller ett läppglans och så är det klart! Tar typ 3 minuter att fixa och det blir snyggt om man gör ordentligt.

4

Var stressad så hann inte göra noga därmed lite utanför höhö

Dagen idag då? Jag och mamma drog till biltvätten för att städa inuti bilen och sedan åkte vi till min moster som har fått massa undulater! Sjukt gulliga :) nu är det mat snaaaart så vi hörs

1

//Croptop Brandy Melville//Jeans Ullared//

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>