Shoppping

I lördags så var jag, Malvina och Malin upp till Stockholm. Det var jättemysigt och värt! Trodde det skulle vara smockat med folk och jätttemycket rea, men det var det inte! Var hyggligt med folk och typ jättelite rea. Vi hade liksom mer mellandagsrea där jag bor. Mest rea var det på Monki tror jag :)

Detta var då det jag fick med mig! 2 linnen från Brandy Melville och 1 tshirt från Monki.

686

Alltså taaaaack Malin för att du fick upp mitt intresse för Brandy Melville! De har hur fina kläder somhelst, kvalitéten är som att ta på bomull och priset är inte skyhögt. Har använt det gråa linnet de senaste dagarna, såå comfy! Sorry för dåliga bilder, försökte redigera de bra men gick inte haha

7

Och tishan från Monki! Gaah denna bild blev katastrof!! Man ser mitt katastrofala rum i bakgrunden och blixten täcker liksom kameralinsen haha. Dålig fotodag. Anyhow, denna tshirt är gudomligt gosig och fyndade den för 40 spänn på Monki. Beeesta tröjan att ha hemma å mysa i!

Fick förstås med mig lite mat i magen också, men annars tycker jag att Stockholms shoppingen borde bli bättre! Var väldigt lite rea och det är ju faktiskt mellandagsrea nu!! Hallåååå lixom.

Kramis

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>