Review : Hobbit part 3 – The Battle Of Five Armies

Halloj bebes! Oj vad härligt det känns att äntligen sätta sig vid datorn och skriv wiih! Har precis dansat av mig och tänkte nu gå igenom lite vad som hänt under december i olika inlägg.  Börjar med den käre filmen jag såg för några veckor sedan (för att vara exakt 10 december)!

Hobbit_3_Horizontal_Teaser-1024x637

Lånar en Review lista utav fina Malin samt lägger till lite själv! :)

Kvalité: Såklart så var hobbitfilmen precis som de andra i serien – heelt fantastiska i kvalitén. Man lever sig verkligen in i filmen och blir rädd att orcherna finns på riktigt trots att det är alldeles omöjligt. Tycker verkligen att alla som har jobbat med filmen har lagt ned sitt yttersta på kvalitén därmed de lyckades!

Handling: Won´t tell ya! 😉 haha det är väldigt svårt att förklara handlingen från någon av triologierna om man inte har sett de, så, för att förstå handlingen så måste man se de. ”Hobbit” tiden är enligt böckerna utspelad INNAN Sagan om Ringen, dock är Hobbit triologin inspelad efter Sagan Om Ringen triologin – vilket är lite tokigt. Ska man se de rätt så ska man helst se Hobbit filmerna innan Sagan om Ringen. Det handlar i alla fall om en ring och dess makt. SJälvklart inte bara det, utan även mängder utav krig om olika platser. Det är krig mellan dvärgar, hobbits, orcher, trollkarler osv osv…..

Vad jag tyckte var dåligt: Att detta var slutet! Nu kommer det inte ut några fler filmer :( dystert.

Vad jag tyckte var bäst: Det var svårt! Hela filmen samt när Thorin slutligen dödade monstret. Den scenen var även väldigt sorglig :(

Musik: Till förra Hobbit filmen följde även världens finaste ”I See Fire”. Jag är såå tacksam för att det var Ed Sheeran fick bli filmens ”musikstjärna” för det har gett mig så många nya musikfavvisar! Till denna film spelades ” The Last Goodbye” framförd av Billy Boyd. Tycker att Eds låt höjde ribban jäkligt mycket men Billy slog den nästan. The Last Goodbye är en jättefin låt, lyssna på den!

Betyg: 10/10! Överdriver inte ett skit här utan tyckte faktiskt att den var så pass bra. Såg den på bio två gånger den veckan den kom ut och pappa somnade inte när vi såg den, trots att den är väldigt lång. DET är ett braa betyg! 😀

Rekommenderar er verkligen att gå och se denna, men glöm inte att se de 2 andra först! Kramis

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>