Att håna bloggare

Hörrni, jag vill säga en viktig sak. Vem säger liksom att bloggare är ”töntar” och att det är pinsamt att blogga? Det är ingen som har sagt så till mig eller så, men det är liksom så de som inte bloggar ser på oss. Det är den bild som har skapats. Vad jag har märkt i alla fall.

I måndags var det några nior som höll tal inför oss i min svenskagrupp. En utav talarna tilltalade mig rätt mycket. Hon berättade för alla oss, kanske 50 pers att hon bloggar på en rätt stor blogg (har själv inte läst den) och vill bli Sveriges proffs inom ridning. Alltså wow, att ens våga säga något sånt? Att stå för det man så gärna vill, oavsett om det handlar om att man vill bli barägare, revisor eller proffs inom något. DET tycker jag är modigt och coolt på hög nivå!!

Jag blev i alla fall fascinerad och liksom inspirerad. Men samtidigt kom tankarna gåendes, att människor utanför denna bloggbubblan liksom hånar någon för att man gör det man vill göra och älskar. Jag tycker att man ska stå för det man gillar och vara stolt över det. Oavsett vad det handlar om! Så CREDS till de som vågar sticka ut, gå rak i ryggen och kunne berätta vad man gillar att göra. T.ex. att blogga.

Sen en annan grej som jag tror att folk inte riktigt förstår, att de som bloggar på heltid tjänar sjuka pengar och sliter även de. De kanske t.om. sliter mer än den där byggarbetaren som bara hånar folk som sitter hemma på arslet och bara skriver på datorn. Det är inte så i verkligheten.

halloween

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>