Önskelista

Tänkte att det nu är dags att skriva önskelista! 😀 Så jag kommer att ta bilder från google på allt jag önskar mig, perfekt!

Ricinolja

Min kompis använder ricinolja och herregud. Skulle verkligen kunna döda för hennes hårlängd! Har därför googlat upp lite om ricinolja och det verkar verkligen helt awsome. Så det står på min önskelista.

untitled (4)

Apholosophy body scrub & body butter

Har läst om dessa och de verkar jättebra, jag som lätt blir torr skulle nog verkligen kunna dra nytta utav dessa! De kom nog in i butik igår, är alltså nyheter (de med doft är nya) så de önskar jag mig.

untitled (6)

 Anastasia Dipbrow Pomade – blonde
Gaaash vilken crush jag har i denna produkt just nu! Har läst sjukt bra om denna produkt och jag tror verkligen att den skulle passa mig! SÅ högt placerad på min wishlist of the year, tyvärr väldigt dyr!
imagesO9I503SR
Jag kommer inte riktigt ihåg vad mer som finns på min önskelista förutom presentkort på t.ex. H&M, Cubus och så, men jag får helt enkelt uppdatera när jag kommer på!
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>