Kvällsinlägg

Halloj igen bloggisen

Åh just nu går jag runt på rosa fluffiga moln. I alla fall i köket och hallen.

Sitter just nu helt nyduschad (den enda tiden då mitt hår är fint är direkt efter duschen så drar händerna genom det hela tiden wih) för någon timma sen och har tagit det lugnt. Blir dock lite sur för att man bara har 24 timmar på dygnet, jag behöver liksom 30 timmar! 12 timmar att sova, 6 timmar i skolan och resten kan man göra vad man vill med. Det skulle ju vara rätt så härligt haha och dagarna skulle bli vääldigt intensiva och välfyllda! 😀

Har förresten börjat fundera på julklappar och tjatar på min familj om att de ska börja skriva upp önskelista! I år ska jag vara snabb och tidigt ute samt köpa till madre, padre, bobsi osv…Julklappsleken ska det självklart köpas saker till!!

Förresten, något jag har gjort twice nu är att klippa av linnen som man aldrig använder för att de är för långa till magtröjor, sjukt smart! Jag har lång överkropp samt långa ben, så för att framhäva benen så använder jag nästan alltid högmidjat och oftast någon magtröja till. Det är dessutom det bekvämaste! Helt crushed i mina sköna jeans också så kan vara det osv. Så, idag klippte jag av ett linne på hälften och det blev rätt okej, ska köra på det i skolan imorgon! Det första linnet som blev avklippt vart faktiskt en succé, älskar det!

diy

linne som inte är använt på typ 2 år pga. att jag inte gillat modellen! Som pappa sa förut – ingen idé är dum förutom de dumma – eller något sånt.

Nu ska jag gosa ned i min nybäddade säng och läsa en bok om andra världskriget. Det är typ de enda böckerna pappa läser haha så vi kör på det. Kramis

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>