Spanien

Åh hej och välkommen hit! Här har det ekat tomt, men nu får du en liten sammanfattning av min härliga Spanienresa. Äntligen haha :) oåååecaiiOkolp yes, alla bilder är mina. Saknar denna stad något sjukt när jag sitter här hemma i tråkiga, ruskiga, gråa, energifattiga Sverige. Var så fint där och vi hade det jättebra! Låg mest bara på stranden och stekte, på kvällarna gick vi ut och åt middag och på fredagen gick vi på marknaden som hålls varje vecka.                 Jag saknar promenaderna till våran favoritrestaurang (fiskspättan är därifrån), att vakna till en kompis och solen och vatten precis utanför fönstret. Jag saknar de tunna kläderna och att inte ha något annat på sig på dagen än en bikini och en kofta. Jag saknar frukterna..Och för att inte glömma, det härliga och skojiga sällskapet också. Jag saknar allt! När jag blir stor ska jag lugnt flytta till både New York och Spanien. Kanske köpa något hus eller en lägenhet? Perfecto ju!

Nej men detta blir mitt sista inlägg om Spanien så yesbox!                                                                          Ska dock ha en somrig och härlig header nu ett tag som min kompis tog på stranden. Tycker iallafall inte att man måste ha en höstheader bara för att det är höst lixom. Parta till det istället! 😀 Jo juste, köpte lite saker också ju! Så passar på att visa det här också :) tröja

jumpsuit

HAHA min gud såg nu att jag har en fläck på senaste bilden…hade ju jumpsuiten på mig på flygplanet (ja det var kallt när vi kom hem sen..) och råkade spilla Cola. Hehe my fault men försök att bortse från det. tack.

färgerna är snarlika på båda plaggen men gud så fina. helt helt perfekt när man är solbränd på sommaren! btw saknar lite av min bränna :(  Båda klädesplaggen är ifrån en liten affär som hette Bershka, så.jäkla.snygga.kläder! helt min stil, kunde dock inte ta hem allt som fanns i butiken :(( billigt var det också, som ett roligare, billigare HM typ. Någon gång i livet ska jag bli spansk modebloggerska så jag kan få massa snygga kläder därifrån. Gratis.halsband köpte lite godis oså med men inte värt o visa, blir bara hungrig då 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>