Tillbaka

Oh my lord vad härligt att logga in hit på en dator. Just nu sitter jag och har precis gjort en skadeuppgift som ska in imorgon. Börjar äntligen få tag i skolan!

Är så trist att jag fortfarande är kvar i sommarrutinerna typ nu innan höstlovet. Men, jag ska banne mig ta tag i detta nu! Fullständigt strunta i om mina kompisar ska jobba matte och jag svenska, måste våga sätta mig själv och jobba haha. Otroligt hur mycket man missar genom att prata med kompisar eller sitta vid mobilen. Från och med nu ska jag ha mobilen avstängd varje skoldag och leva i nuet. Och så ska jag också ändra på citatet ”Lättare sagt än gjort” till ”Lättare gjort än sagt”, punkt. Måste också börja med mål och beröm, när jag har redovisat min uppgift, så ska jag berömma mig själv och istället för att sitta o slöa för att jag är klar, börja med ett nytt steg. Mycket effektivare. Påtal om det, idag redovisade jag faktiskt engelskan samt bilden! Happy :)

Kom på en grej, jag ska numera aldrig göra skolarbetet hemma, bara i skolan, när man dessutom faktiskt kan stanna kvar.

Nej men, enough med skolsnack. HADE DET FULLSTÄNDIGT HÄRLIGT i Spanien. Har dock inte tid att redigera typ 600 bilder nu så det får bli ett separat Spanieninlägg någon annan gång. Tålamod! 😉

Snart ska jag duscha (är extremt kallt och varma duschar är underskattat) och sedan rensa mitt rum! Är faktiskt taggad haha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>