Debatter

Jag läser många bloggar. Men nästan bara de största. En utav de är Nellie Berntssons blogg. Även hennes instagram. Det är nämligen så att hon la upp en boostbild där det stod typ att man ska vara stolt över sig själv med tre bilder på sig själv i träningskläder. alltså träningsbh samt byxor. hon stod i sitt varma rum. Och vad får hon för kommentarer? Sånt som att hon var smal, pushupade och blablabla. Alltså vilka avisfisar. Sedan läste jag även denna tjejens blogg och även hennes inlägg om detta var helt stunning. Här kan ni läsa inlägget. ehh och sen så snor jag även citatet som jag blev helt kär i

En människa som är nöjd med tillvaron och livet har inget nöje i att se ner på andra.

 

What Susie says about Sally says more about Susie than Sally.

 

Tänker inte skriva ett jättelångt inlägg om detta men usch vad jag hatar omogna kommentarer om saker och ting. Keep it inside för i hela världen. *spyfärdig*

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Debatter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>