T.H.U.R.S.D.A.Y.

Hej bloggisen!

Var ett tag sen igen, blir för mycket på kvällarna för att jag ska hinna blogga och dessutom vet jag inte vad jag ska ta kort på. Denna veckan är så kaos, har haft 3 prov, ett SO som gick bra, ett orienterings som gick bra och ett NO idag som gick sådär. Gjorde mitt bästa i alla fall! Åh denna dag har vart lite otursdag, massa saker som har försvunnit men som har hittats sen osv… Imorgon har jag inlämning på en grej som raderades från mitt konto i eftermiddags. Jamen jag tackar för den då.

Något jag ser fram emot är Spanien! Ska bli så skönt att komma iväg till solen med deppiga och irriterade jag och komma hem som en sunshine, lite solbränd osv. Hehe. Åh imorgon är det fredag! Ska jobba gärnet imorgon så allt blir klart. Vi hörss

SAM_3434 SAM_3502

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>