Släktis

Nu är jag tillbaka vid datorn yeey!

Igår var vi som sagt hos farmor och farfar med nästan hela pappas släkt. Det var mysigt, vi åt typ hela tiden haha :)

Det var dessutom perfekt väder för att spel badminton så spelade mot kusin och bror och sen pappa lite, Lovely!

DSC_0014 DSC_0025

Idag så var jag först på badminton med en kompis och körde i 1 timma sträck, var första gången och det var skoj! Efter det så var det trampolin/gymnastik alltså direeekt efter så var lite trött men det var ju superskoj det också! Gjorde mest markövningar med min kompis. Kände mig dock lite halsond imorse och börjar känna mig snorig nu också! Supertråkigt eftersom att jag har både gympa och tennis (första gången det med) imorgon. Buähä. Men får sova och se hur det blir. Tog förresten massa bilder på doggisajna idag,vi var hundvakt! Gud de är såå söta så jag smälter.

DSC_0080 DSC_0075 DSC_0086

Nu ska jag duscha,ching ching!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>