5 best memories of summer

Ja, inlägget lyder rubriken. Ska alltså välja ut mina 5 höjdpunkter av sommaren! Tycker denna sommaren har vart så sjukt lyckad och händelserik, älskar när man verkligen tar vara på timmarna. Dock är det skönt att ta det någorlunda lugnt nu till hösten.  Kommer iiinte att göra efter ordning!

NORGERESAN

Var roligt att upptäcka Norge och åka upp lite till fjällen också. Intressant att se hur jag klarade mig i bilen så länge också. Var superissimo fint, dock skulle jag nog inte åka tillbaka just dit igen om jag fick välja ett ställe – tröttnar lätt på bergen (veetttifan hur det går till)

DSC_0148

Sverigetrippen

Vart är alla bilderna från detta!!?? Minns dessutom inte vilken mobil jag hade då. Får blir denna tråkiga bild.. Åkte i alla fall till Skara sommarland (bästa, hade så damn kul och var trävligt folk på campingen!), Ullared och till Halmstad. Halmstad låter ju inte så kul, men vi åkte till deras kända strand Tylösand, ååh så fint. Åkte dit med en kompis, hennes syrra, hennes mamma och min mamma. SÅÅÅÅ lyckat!

DSC_0024

Öland

Åååh så mys. Var där över midsommar med en del av mammas släkt. Tradition att åka dit sååå härligt! Vi höll oss mest i huset eftersom att det inte var så bra väder :(

DSC_0442

Smultronstället

Åkte dit med pappa och min kompis Julia. Var såå lång kö till riktiga restaurangen så vi tog kiosken bredvid hähä, men var så himla mätta efter pizzahut så det dög bra! Jag och Julia var även hurtiga och gick upp på berget och bad en farbror ta kort på oss. Wooh.

DSC_0063

Kräftis

Eftersom att jag älskar att äta så tycker jag att detta vart SUCCéeeee! Härligaste folket också :) Meeen kan inte välja mellan detta och GrönaLund trippen för båda var så himla lyckade! Så tar båda 😉

DSC_0001

DSC_0071

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>